22 jongeren met een niet-Nederlandse afkomst vertellen over het overlijden van gezinsleden, familieleden of vrienden. Hun rouwproces wordt sterk bepaald door hun achtergrond. De verhalen worden afgewisseld met gedichten en informatie over culturele gebruiken.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Claire’s moeder heeft een drukke baan. De communicatie tussen moeder en dochter verloopt voornamelijk via briefjes. Maar langzaam veranderen de briefjes van toon, en blijkt dat de moeder ernstig ziek is. Wat volgt is een aangrijpend verhaal over ziekte en afscheid, dat alle generaties in het hart zal treffen.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

De ene week woont Casper bij zijn moeder de andere week bij zijn vader. Een situatie waar hij zich nog niet bij neergelegd heeft.
 Zijn nieuwe vrienden, Kevin en Boy, zijn eigenlijk de enigen die met hem mee leven. Eerst was hij een beetje bang voor ze, ze zijn een stuk ouder en doen allemaal stoere dingen.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

"De prins en prinses leefden samen nog lang en gelukkig...NOT!"

Lees over de ervaringen van andere jongeren met gescheiden ouders. Bij de verhalen zijn acties beschreven die je kunt doen. Ook kun je er tips, feiten en handige informatie vinden.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Wil je weten wanneer er nieuw groepjes zijn, kijk dan bij de laatste nieuwtjes!